BESØK DEN NYE BLOGGEN MIN VILIN.BLOGG.NO

NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG

Jeg har vært utrolig flink til å blogge i det siste!

Eller ikke. Beklager, altså, men jeg har nesten ikke hatt tid! Jeg lover å skjerpe meg, helt sant, altså. I kveld skal vi ha åpen kveld på skolen, og jeg skal ta masse bilder! Det blir supert. Må gå, hadet!

Lykke til med hjerteoperasjonen, Fanny <3

Nå er det ikke lenge til hjerteoperasjonen. Jeg har kjent Fanny siden 2001, altså i åtte år. Vi har utrolig mange gode minner, og operasjonen går nok helt fint, skal du se <3

Trykk på bildet under for å gå til Fanny sin blogg, og ønsk henne lykke til.
fanny og vilde
Fanny og meg i Kristiansand 2009.

VI HAR KJØPT NY BIL

Åh, herregud det var så kult og se ansiktene til slekta når de fikk se den nye bilen. De skjønte ikke helt hva som skjedde, men nå har altså vi den nyeste bilen. Sitat når det ble klarert at vi hadde ny bil: - Nei, nå må jeg gå til bilbutikken igjen! Ny bil er visst et slags maktsymbol i vår familie.
toyotarav4v62007776828
Toyota RAV4, L to the O to the V to the E!

JEG HAR BURSDAG I DAG!

Hallo alle sammen. I dag er det endelig dagen min, og den har vært super egentlig! Det startet med en liten bursdagstrall fra mamma, så sang seks søte jenter for meg i friminuttet, så var det klassens tur, så noen niende klasse jenter og så sang den kule gjengen i taxien for meg. 5 bursdags-sanger, ikke verst. Tusen takk <3

Dagen fortsatte bra, vi hadde tysk prøve og den var så lett at jeg fikk den gjort på to minutter. Sånn seriøst, altså. Jeg ble kjempenervøs når jeg hørte vi bare hadde 25 minutter på prøven, også brukte jeg bare to minutter OG jeg dobbeltsjekket svarene! Stolt, altså.

Så kom jeg hjem til mange, mange gratulasjoner på facebook, og så hadde vi et koslig familieselskap med søskenbarn, tanter, onkler og mormor.
4
happy birthday to me.

beklager for dårlig blogging i det siste, forresten! har hatt utrolig dårlig tid!

Selvom du har nybegynner smak, betyr ikke det at alle i verden skal ha den samme!

I dag fikk vi vite karakteren på et gruppeprosjekt vi hadde om Notre-Dame. Jeg lagte powerpointen, og for å være ærlig har jeg alltid skjønt det og har aldri hatt noe problem med det. Jeg er over perioden med blinkende, flyvende bilder og hoppende tekst, men det er tydligvis ikke læreren min. Hun syns det er kjempekult med hoppende, flyvende bilder og tekst og trakk meg ned en karakter bare på grunn av det.

En typisk wowfaktor for henne er vel hvit bakgrunn, svart, hoppende tekst og et random flyvende bilde. Vel, sånn ser ikke jeg det. Jeg prøver alltid å gjøre det beste ut av presentasjonene, og så er det det som trekker meg ned!

No offence, men til og med pappa sier at det kun er nybegynnere som vil ha alt av effekter på en eneste gang. Jeg er så irritert.

DAG 3: Disneyland

Den tredje dagen tok vi metroen til Disneyland. Siden de voksne ikke visste helt hvordan man fikk tak i biletter etc. gikk vi til Disney Store i mens. Folk kjøpte hatter, t-skjorter, gaver ogsåvidere. Vi var en hel gjeng turister som sto der med Disneyrekvisitter, det var faktisk ganske komisk. Folk visste at vi var turister for og si det sånn.
dscf0470
Etterhvert kjøpte maaange flere seg hatter og t-skjorter.

dscf0452
Foran Disney Store, min nye favorittbutikk.

Så kunne vi gå inn i Disneyland. Vi fikk billetter (med Disney-figurer på!) og gikk inn. Jeg gikk med Maria, Marita, Sarah og Maria, og siden ingen av oss hadde vært der før, gikk vi rundt i to timer og fant ikke annet en en karusell. Det viste seg at karusellene var inne og ikke ute, sånn som det vanligvis er i fornøyelsesparker.
dscf0534
Inne i Pirates of the Caribbean vannrenna.

Så møttes vi på Pizza Planet i Discoveryland, før vi gikk videre til en genial restaurant som de solgte Disney-Mcdonaldsmat som vi spiste imens vi så på gamle Mikkemus filmer. Det var utrolig koselig, og vi satt så mangen som 11 stykker rundt et 6 mannsbord ...

dscf0553
DisneyM(i)c(key)DONALDs. Utrolig godt!

dscf0559
MikkeMus og Svarte petter. Imens jeg så denne filmen fant jeg ut av Svarte Petter er en KATT! Det har jeg ALDRI visst før.

Etter dette gikk jeg med Marie, Diana, Kritsana, Kristian, Mats, Mads, Johannes og Sindre. Vi tok en Peterpan bergogdalbane, og den var også kjempemorsom! Synd at køen var så lang at vi gikk glipp av Disneyparaden. Uansett. I mens vi sto i kø fikk de andre meg til å bli med på Space Mountain Mission 2. De må være sinnsykt gode overtalere for den berg og dalbanen har nemlig ikke bare èn loop, men TO. Så gjett om jeg var livredd når vi stilte oss i den altfor korte køen.
dscf0592
Se på Marie da! Hun tok den også for første gang.

Når vi satt oss på karusellen var jeg livredd! Og når den begynte skreik jeg så mye at jeg fikk vondt i halsen etterpå. Men selfølgelig klarte jeg å presse ut: KAN VI TA DEN PÅ NYTT, ODA?? VÆÆÆÆÆR SÅ SNILL! Det er den morsomste karusellen jeg har tatt i hele mitt liv. Den var så sinnsykt gøy at det er ikke mulig. Viss dere skal til Paris; Gå til Disneyland Paris og ta Space Mountain, jeg anbefaler det på det sterkeste.

Så tok vi litt andre forskjellige karuseller, blandt annet en utrolig koselig karusell som het: It's a small world. Anbefales! På vei tilbake til møtestedet fant jeg ut at absolutt alle (nesten) hadde kjøpt slike hatter, og da ville jo jeg også! Så jeg kjøpte en vidunderlig fin Stitchhatt, og digget den. Den dagen. Nå er det mitt verste kjøp, noen sinne.
dscf0661
Meg og Maria i Disney fra topp til tå. T-skjorter, hansker, hatter og med Disneyposer på armen. Stylish!

Så tok vi metroen hjem, og gjett om vi fikk rare blikk fra våre medmetroreisende som vi ikke kjente. Og i tillegg lo de av oss når vi uttalte Porte d'Italie rett ut isteden for Pårt ditalii, men vi ble kjent med en kuuuuuuuuuul mann som jeg ikke husker navnet på, men han var kul!

Så spilte vi kort på det overfylte rote-rommet vårt, også la vi oss til og sove.
Animert versjon av Space Mountain Mission 2 (med TO looper)

DAG 2: Klassetur til Paris

Vi sto opp klokka 08.30 før vi tok Metroen til Eiffeltårnet. Det var ikke alle som fikk med seg hvor vi skulle gå av, så når vi stoppet så vi at noen satt igjen med panikk i ansiktet. Heldigvis var det en voksen med, så til slutt kom alle fram til samme plass. Vi tok en stor heis opp til andre etasje på Eiffeltårnet, før vi tok den helt opp. Været var ikke på topp, men for en utrolig utsikt! Paris er svææææææært.
dscf0350
Se da! Dette er bare fra den èn vinkel, og alikevel er det såå stort.

Etterpå gikk vi ned til restauranten i etasjen under, der vi bestilte vann/brus/hva vi ville, og jeg var såååå snill at jeg kjøpte en slikkepinn/kjærlighet til søsteren min. Det viste seg å være skikkelig dårlig kvalitet på den, for den er forøyeblikket i tusen biter. Lykke til med å spise den, søster.

Etter det gikk vi et stykke før vi kom til et senter som het Galleri ett eller annet. Når vi kom inn skjønte vi med en gang at dette ikke var et vanlig senter, men et fryktelig, fryktelig dyrt senter med egne butikker som Louis Vuitton, Chanel osv. Til og med den personen som hadde med seg nok penger til å kjøpe noe, kjøpte noe. Det eneste jeg endte opp med var en massasjefrosk (herregud, GENIALT!) i en bod utenfor kjøpesenteret.
dscf0370
Jaa. Her var det billig du. Utrooolig overraskende at de faktisk hadde mat som ikke kostet 7000 kr ! Vi spiste faktisk på McDonalds.

Etter en stund gikk vi ut, og da kjøpte jeg den frosken i boden. Mens vi ventet på de siste kjøpte flere og alle satt og masserte hverandre. Herrrlig! Etterpå gikk vi opp mot Champs-Elysèes. Jeg kjøpte egentlig ingenting, utenom en mascara, sminkeservietter og en fin øyenskygge. Det var veldig dyrt der. SÅ gikk vi opp mot Triumfbuen, der vi tok Metroen tilbake til CISP. Jeg flyttet til ett annet rom, og vi spilte kort med en haug andre fra klassen. Et utrolig overfylt rom, skal jeg si deg!
dscf0404
9 (og litt fler inn og ut) er litt i overkant på et 4 mannsrom, eller hva?

Det var ihvertfall en utrolig gøy dag! Dag 3 kommer etterpå.

DAG 1: Paris

De fleste sto opp i 3-4 tiden før vi måtte møte på Introhuset i Førde. Der sa vi hadet til våre kjære foreldre, før vi satt oss inn i en stor taxi og kjørte til buss-stasjonen. Vi tok en buss fram til Sola flyplass, der vi handlet i Tax Free-en, prata og gledet oss sinnsykt til den beste klasseturen vi kunne fått -- Paris.
dscf0072
Jentene og meg på buss stasjonen.

Klokka halv ti satt vi oss på flyet. Alle var litt forvirra, for vi satt nemlig ikke i en gruppe. Alle satt på forskjellige plasser, og de som var så heldige å sitte på samme rad, satt på motsatt side av hverandre. Sånn var det med både meg, Kristian og Maria, bare at vi var noen av de få som ikke satt med noen fremmede. Så derfor satt vi oss sammen. Det var utrolig koselig, og de fikk meg til å le av flyskrekken min isteden for å gjøre den verre.
dscf0162
Meg, Maria og Kristian på flyet

Når flyet landet i Paris var det første som møtte oss varme. Eller - det var helt greit i skyggen, men i sola var det helt herlig! Vi ventet i noen minutter på bussen som skulle frakte oss til CISP, der vi skulle bo. Når vi kom frem satt vi bagasjen fra oss inne på et lite rom, før vi fikk vite at vi måtte vente i flere timer på at vi skulle få rommene. Så satt vi nå ute i varmen, mens vi ventet på guiden.
dscf0202
Hilde, Oda, Diana, meg og Marie utenfor CISP.

Så, når guiden kom tok vi Metroen til Pont Neuf, der vi skulle ta en båt rundt på Seinen (en elv). Vi kjøpte oss is og drikke før vi gikk innpå båten, og det var utrooooolig varmt! Takk gud for at jeg var en av dem som rakk og kjøpe noen ting før vi måtte gå. Jeg og Sarah kjøpte Twisteris, hehe. Det er den beste isen som er laget noen sinne! Fra båten så vi Eiffeltårnet, Notre Dame og mye annet,
dscf0212
Meg og Sarah som spiser twister is.

Etter båtturen gikk vi en stund før vi kom til Notre-Dame. Jeg hadde hatt om Notre-Dame i RLEen, så jeg visste jo hvordan den så ut, og hvordan det var inni. Derfor var det ikke så fryktelig interessant, men alikevel. Vi gikk nå inn og måtte være helt stille, ingen blits osv.
dscf0276
Meg og Diana foran Notre-Dame

Etter det tok vi Metroen tilbake til CISP, spilte kort, var på butikken, pratet, koste oss og masse sånn før vi gikk og la oss, og gjorde oss klar for dag to i Paris. Om kvelden var det mange som sa: - Hæ, det føles jo ut som flere daaaager siden vi satt på flyet!HJEMME FRA PARIS!

Åh, herregud! Paris var utroooooooolig gøy. Føler klassen har blitt mer sammensveiset etter klasseturen. Vi var der i fem dager, føltes mye mer da vi var der, føles mye mindre nå. Åh, jeg skulle ønske vi kunne vært der mer! En ulykke og et voldsomt drama på slutten, men ellers TOPP!

Sånn ellers skal jeg skrive dagene èn for èn litt senere, men først må jeg se gjennom de .... 1500 bildene (!!) Wish me luck. Blogges senere!

NÅ REISER JEG TIL PARIS!

Jeg har akkurat pusset tennene (og glemte å pakke tannkosten! takk for at det finnes blogg som minner meg på at jeg må huske tannkosten min) og skal snart pakke tannkosten. Eller. Snart så skal mamma kjøre meg til introhuset, der en taxi tar meg med til buss-stasjonen i Haugesund, der en buss tar meg med til Sola flyplass, der et fly tar meg med til Paris, der et elleraent tar meg med dit hvor jeg skal. Get it?

Er ikke sikkert det blir muligheter for blogg, dessverre, men jeg får se hva jeg får til. Hvis ikke er jeg tilbake på fredag, klar til å gjøre dere sykt misunnelige fordi Paris virker som en heerliig by. Nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke blir frastjelt

pass og penger sånn at jeg har noe å klage på, for akkurat nå er den eneste tingen jeg klager på klokka som viser 03.46, og jeg dør av trøtthet. Men ellers: LIVET ER STRÅÅÅLENDE!asus00130001

Men når jeg tenker meg om sitter jeg på kjøkkenet iført joggebukse, baggy - skjorte og kattesokker, så jeg er ikke klar for motebyen Paris når jeg tenker meg om. Off to change clothes. Snakkes!

11 TING JEG MÅ GJØRE FØR JEG REISER TIL PARIS

1. Pakke kofferten.
Vet du hva jeg har pakket? En tights, og ikke noe mer. Jo to par sokker. Snart kommer min kjære bestefar med flere klær til meg. Tusen takk! Når ikke pappa og mamma gidder noen ting, er han alltid der og hjelper.

2. Legge inn sanger på iPoden.
Sangene har vært klare i en uke allerede de. Jeg har bare ingen anelse om hvordan man legger  de inn. Ikke har jeg iTunes heller. Haha!

3. Lade kameraet og mobilen.
Og ikke minst huske minnekortet! Hadde vært tyyypisk meg og glemme noe så vesentlig. OG høretelefoner! Og lade ipoden! Så mye og gjøre!

4. Pakke toalettvesken min.
Mascara, foundation, solpudder, shampoo, balsam, såpe, Antibac, hårbørste. Er det plass til alt mon tro? Jeg har nemlig verdens minste toalettveske. OG jeg må jo huske rettetang.

5. Pakke håndbagasjen.
Hmm. Må antibacen være oppi her mon tro? Jeg aner ikke. Hvor får man tak i sånne plastikkposer? På flyplassen?

6. Gå å si hadet til mormor.
Og det er VELDIG viktig skal jeg si dere.

7. Sette på vekkerklokka
Kanskje det viktigeste punktet noen sinne. Vi må opp klokka halv 4. Eller jeg. Mamma skal stå opp to minutter før vi skal kjøre, også legge seg igjen etterpå.

8. Kjøpe tyggis (!!)
HVORDAN KUNNE JEG GLEMME DET? Jeg ba mamma huske på antibac, shampo og balsam men ikke tyggis? ALLE vet at jeg elsker tyggis over alt på jord og har det sånn ca alltid på meg. Bare spør alle i klassen. Men tenk at jeg glemte det. Det er bare helt UTROLIG !

9. Dysje

10. Pakke pass, bankkort, penger, helsekort, reiseforsikringskort, begge lommebøkene.
Tenk om jeg hadde glemt dette. Mamma sier forresten at viss jeg glemmer det så må jeg si at jeg har mistet det. Haha. Fy, man skal ikke lyve, mamma!

11. Faktisk gjøre alt på denne listen, og ikke glemme en ENESTE ting!
Jeg har utsatt dette heeele helgen. Og jeg reiser faktisk om 12 timer. Oi , oi.

Okei, værgud, nå tuller du med meg

dscf0006
Hva skal dette bety? Det varte bare i noen få minutter, men alikevel.  Og om det ikke skulle bli nok, har jeg pakket sommertoppene, tightser, shorts og t-skjorter til Paris, men det ser ut som om jeg må bytte det ut med regnjakke og støvler.

1251573487679
SE PÅ DET VÆRVARSELET DA, FOLKENS! Det BØR endre seg før mandag, altså. Greit nok med mandag og fredag, men det er jo faktisk reisedagene! Jeg krysser ihvertfalll fingrene mine for bedre vær.

Okei, hva skjer med været egentlig?

pointFor omtrent to minutter siden skulle jeg ut for å ta bildet av det forderdelige været, men jeg måtte gå inn igjen fordi jeg hadde glemt minnebrikken. Så kommer jeg ut da, og hva er det første som møter meg? Jeg må MYSE fordi sola skinner meg rett i øynene.

dscf7387
Okei været var MYE finere i virkeligheten enn på bildet.

dscf7388
Jeg måtte ta bilde av den våte bakken isteden for regnet. Dumme sol.

Vel, nå får jeg egentlg begynne å pakke til Paris, jeg. Så ønsk meg lykke til!
vildekristin

På en skala fra 1 til 10, hvor dum tror du jeg følte meg?

pointJeg lover dere, det var fint vær i det jeg forlot huset i kjole, tighs og ballerina sko. Men i det jeg kom opp til veien, begynte det selfølgelig å regne! Det var meningen at jeg skulle ta posten og søppelkassen opp til mormor, men siden jeg bor midt i skogen, ble jeg stående i noen minutter for å se etter edderkopper, biller og andre ekle dyr. Så hvor dum tror du jeg følte meg når jeg sto i regnvær med en våt avis under armen og studerte søppelkassen nøye? Og selfølgelig måtte det komme en bil forbi!

Jeg lurer på når min ekstreme frykt for edderkopper og insekter skal føre til noe godt. F.eks. at det er en så stor edderkopp i huset mitt at jeg løper på butikken og kjøper et skrapelodd for å roe meg ned, også vinner jeg et par millioner. Ja, det hadde vært noe. Dette her er forresten mitt største mareritt:
spiderhell
vildekristin

Pakker til Paris

pointJeg blir seriøst gal! HVA SKAL JEG PAKKE MED? Skal vi ha med badetøy og håndkle, skal vi ta med finklær? Er det varmt i Paris, skal jeg ha med tjukke klær i tilfelle det blir stygt vær? Skal jeg ha med regntøy? Boblejakke? Hvor mange antrekk? Hvor mange par sko? Skal jeg ha med gode sko, tøysko, sandaler, støvler? UGGS (tull selfølgelig)? Vi burde fått en pakkeliste før vi dro, altså. Vi fikk ikke engang vite hvem vi skulle bo på rom med!

Vel, tross alt gleder jeg meg til å tilbringe en uke (minus to dager) med disse jentene (og resten av klassen)!
bilde 073
vildekristin

Dårlig bloggdag

Hei! Dårlig bloggdag i dag av 3 grunner.

1. Vi reiser til Paris om 3 DAGER (!!), flyskrekken dreper blogginspirasjonen min, altså. Jeg tar meg selv i å skrive om hvor redd jeg er for å fly i hvert eneste innlegg. Så finner jeg ikke på noe å skrive, også publiserer jeg det ikke.

2. Jeg tar siste innspurt i å hjelpe til hjemme i håp om mer ukepenger til turen. Så MAMMA hvis du leser dette, finn på jobber til meg! I need money. Sånn seriøst.

3. Jeg mister rett og slett interressen for blogging. Det eneste folk kommenterer er 'Kan du tegne meg?'. Joda, jeg skriver dere opp på listen som snart inneholder 200 folk, men det hadde jo vært hyggelig om dere kommenterte det som faktisk står i innlegget også! :-)

- Vilde

KLASSETUR TIL PARIS

pointSiden de fleste av dere reiser på klassetur til en plass i Skandinavia, tenkte jeg at jeg skulle være så snill og legge ut programmet for vår klassetur til Paris!  Turen varer i 5 dager, og vi reiser på mandag. Jeg tror ikke det er en sjel i klassen som ikke gleder seg.

Mandag: Vi må stå opp tidlig, fordi bussen går fra Flotmyr klokka halv seks, om morgenen. Så tar vi fly til Orly, Paris. Så tar vi bussen til der vi skal bo, og derretter skal vi på en båttur på Seinen ved Ile de Citè. Etterpå skal vi besøke Notre Dame, Ile St. Louis og spise verdens beste is.
ahha

Rommene. Fritt for en av underkøyene!

Tirsdag: Vi skal besøke Eiffeltårnet, Triumfbuen og shoppe litt. Så skal vi til Basille plassen for å se på Minnesmerket fra den franske revolsjon. Vi skal også se den nye operaen.

Onsdag: UKENS HØYDEPUNKT: EURO DISNEY! JA! GLEDER MEG!
heheheeeee jealos

Torsdag: Versailles-slottet og musikkshow. Shopping og tur på Montmatre!

Fredag: Home, sweet home <3

Hvor skal dere på klassetur?
vildekristin

Norsk? Naturfag? Nei, nå spiller vi Soft Flora!

pointDet hele startet med at vi hadde norsk, og vi brukte dataer. Så finner vi ut at Diana, en i klassen, sitter og spiller FANG OLJENE. Spillet ser ikke så morsomt ut, men vi prøvde det nå alikevel. Etter en stund var det ikke en sjel i klasserommet som jobbet med presentasjoner, men man må virkelig fokusere så mye på spillet at alle så skikkelig konsentrert ut, haha.

Det er det eneste vi driver med i timene, lærerene aner ingenting, utenom at de kikker litt rart på oss når en av oss utbryter: Å NEI, NÅ DREPER JEG MEG SELV! (hvis man mister et liv på level 1 er det ikke akkurat vits i å fortsette). Sånn ellers kan du spille spillet her: KLIKK, men jeg advarer deg: DU BLIR AVHENGIG!! Men man kan jo vinne 20 000 kroner også da. Let's play!

love itt

vildekristin

Dagens outfit

dscf7353dscf7351
Trenchcoat fra B-young
Genser fra H&M
Tighst fra H&M

Hva syns du?

Verdens mest effektive foreldremøte

pointNå har jeg nettop kommet hjem fra foreldremøte om klasseturen til Paris, og den var utrolig effektiv! Tulla. Jeg tror ikke de skjønnner helt meningen med effektivitet. Læreren bablet i vei om leppepomade (haha) flere ganger, også skulle hun gå gjennom programmet. Det gikk sånn her:

Lærer 1: Ja, først  tar vi bussen til ........ ja, ehm. Si det du Karin.
Lærer 2: Nei, jeg vet ikke jeg!
Lærer 1: Hmm, ja, hmm. Uansett. Ja. Så går vi til.. en plass. Kan du si navnet, Karin?
Lærer 2: Nei, nei.
Lærer 1: Ja, også skal vi til den plassen der, ja. hmm, også skal vi spise verdens beste iskrem og han som eiger stedet heter.. Ja, hvordan uttales nå det. Vet dere det, elever?
Elever: Nei
Lærer 1: Nei. Ok, tjaaaaaaa. Og etter det......

Sånn gikk det hele tiden! Om og om igjen. Mye ehh og tjaaa. Men det ble nå ferdig til slutt, og da var det deilig å endelig få bevege seg igjen. Jeg kom forresten på rom med de jeg ville UTENOM ODA stakkar. Men vi skal snakke med læreren om det i morgen, så får vi se hvordan det går.

Nå venter lekser, litt husarbeid (må jo tjene inn penger til klassetureeeen) og kveldsmat meg. Så blogger jeg senere!
vildekristin

Herregud for et stress!

pointPå mandag reiser vi  på klassetur til Paris, og vi har sagt til Målfrid, læreren vår, hvem vi vil sove på rom med. Det er 3-mannsromm og 4-mannsrom. Men uansett hvordan man vrir og vender på det, så går det altså ikke opp! Kritsana sove med Marie eller Diana, og Marie sove med Diana. BÅDE jeg og Oda skrev Marie og Diana, men siden Kritsana OGSÅ skrev Marie og Diana, og det ikke er femmanns rom. Så det blir til at enten jeg eller Oda får sove med dem. Hvis jeg hadde skrevet Oda, så kunne det ordnet seg, men det gjorde jeg jo ikke! Så da blir det uansett til at en av oss ikke får "oppfylt ønskene" om hvem vi vil sove på rom med.
En løsning er at jeg, Marie og Kritsana sover på et rom, og at Diana og Oda sover på et annet, men siden Marie streket spesielt under Diana, kommer det sannsynligvis ikke til å skje!

Haha, skjønte du det?
vildekristin

Jeg er så nummen i armen at dette blogginnlegget blir skrevet med en hånd

pointVi tok sprøyte i dag. Det var ikke vondt, men øynene mine blir PLUTSELIG fylt med tårer straks jeg hører at jeg skal fly eller ta sprøyter. I dag kom helsesøster klokka halv NI om morgenen og sa: Ja, nå begynner vi. Jeg trodde da minst de skulle la oss få et par timer til å forberede oss mentalt på sprøyta; men neida. De kjører på og skremmer tårene oppi øynene på meg med engang jeg har vendt meg til tanken på at jo senere skal vi ta sprøyte, det går helt fint. Huff.

Haha, jeg driver jo nesten en fobi-blogg, jeg. Alle de siste innleggene har handlet om hva jeg er redd for, hvorfor jeg er redd det, og at jeg skal noe skummelt de neste dagene. Jeg lover å skjerpe meg. Virkelig. Nå for eksempel. Jeg gleder meg sååååååååååååååå til flyturen til Paris. Jeg eeeeeeelsker og fly. Okei, kanskje ikke. Jeg begynner i neste innlegg. Nå skal jeg spise middag før tidenes tv-program: Ikke OTH, gossip girl, the OC eller noe. Men Home and Away!

Er du redd for å ta sprøyter? Liker du home and away?
sprøtye uaahaj

Huff sier jeg bare.
vildekristin

Jeg holder på å finne et system

pointHei alle sammen! Jeg har sett realiteten i øynene; Det går IKKE an og tegne nesten 200 tegninger når man i tillegg har lekser og går i tiende klasse. Derfor skal jeg skrive ned alle som har spurt/spør fremover, og hver mandag og onsdag skal jeg be en eller annen si ett nummer mellom 1 og ja, så mange som har spurt. Den det blir tegner jeg.Høres det greit ut? Jeg begynner i dag, etter at jeg har gjort ferdig listen. To minikonkurranser hver uke, altså. Så hvis du ikke har "meldt deg på" kan du gjøre det her: KLIKK.
snapshot200905262
Meg og Maria TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES
vildekristin

Et lite hasteinnlegg

Jeg er så trøtt at jeg holder på å sovne her jeg sitter, så dette blir et hasteinnlegg før bloggingen begynner for fullt igjen i morgen. En liten oppsummering:

* Jeg har hatt det supert i Oslo! I går leide vi Slumdog Millionaire, den var kjempebra. Vi var på Glazed and Amused, der jeg lagde min egen kopp! I dag har vi vært på Tusenfryd i et par timer, før jeg måtte reise hjem til Haugesund.

* Det var ingen turbulens på noen av veiene, så når jeg reiser på klassetur til Paris tror jeg nok at flyturen skal gå bra. Den verste flyskrekken er forsvunnet, noe jeg syns er utrolig godt, fordi det er ikke noe særlig ved å være anspent og redd i flere timer.

* Jeg lurer på om jeg skal ha en trekning av å tegne folk hver uke. Altså at noen random folk jeg kjenner sier et tall mellom tja. 1 og ettelerannet, også tegner jeg den det ble. Du som jeg forstår vel at det ikke går an og tegne 133 personer, eller hva? Hva syns dere om den idèen? Kanskje hver mandag, onsdag og fredag? Jeg vet ikke enda. Vi får se.

* Bilder av det jeg har kjøpt i Oslo/bilder fra turen kommer enten i morgen eller i overi morgen.

- Vilde Kristin

Oslo!

Hei nå sitter jeg her i Oslo! Flyreisen gikk heldigvis bra, litt turbulens i begynnelsen, men ellers ikke mye. I dag har vi vært på Nasjonal galleriet, ved slottet, stortinget, shoppet og vært på Mamma Mia musikalen! Det var veldig gøy. Vi satt på andre rad, så noen scener ble jo sett fra froskeperspektiv, men ellers var det bra.

Det morsomste var vell latteren til hun bak meg. Hun lo av ALT med en sånn dyp hehehehehehehehehe latter. Det var helt sykt morsomt, det kan jeg love deg! Også var det jo menn med høghæla sko. Det var også noe. Haha.

Så mye og gjøre, så liten tid. Kan ikke blogge mer. Snakkes!

Turbulens? Jeg trodde de tømte toalettet....

Om 2 timer så setter jeg meg på et fly til Oslo. Jeg gleder meg til jeg kommer frem, men gruer meg helt sykt til flyet. Jeg hater, hater, hater, hater, hateeeeer og fly! Helst tanken på at jeg ikke har noen som helst kontroll over det som kan skje, men også turbulens. Jeg blir kvalm bare jeg sitter i en bil som rister og tenker at jeg sitter på et fly. Det er helt forferdelig!

Mens vi snakker om turbulens; Jeg hørte en fin en på skolen i dag! Husker ikke helt hvordan det var men likvel; here it comes:
Venninna mi satt på et fly til Danmark da, da det plutselig begynte og riste. Mora hennes ble helt stiv, og de fikk beskjed om å ta på seg setebeltene. Hun skjønte ikke helt hva som skjedde, derfor spurte hun. Mora mumla ett eller annet, så hun bare: Ja, okei, for hun hørte ikke hva de sa. Når de kunne ta av seg setebeltene sa mora: Å, jeg hater turbulens! Så sier hun da: Turbulens? Sa du ikke at de tømte toalettet?
Nice one, huh?

Vet ikke helt om det blir mulighet for blogging mens jeg er i Oslo, men jeg får se.  Kommer ihvertfall tilbake søndag kveld og forteller alt. På mandag begynner jeg på de 137 tegneforespørslene jeg har fått. Puhu!''

Noen andre som er redde for å fly?

Snart må jeg gjøre de tingene jeg virkelig hater

... Jeg skal nemlig fly. Vi skal ha høring i leksene som vi fikk i dag. Vi skal ta sprøyte på tirsdag. Jeg skal fly enda mer.

* I morgen skal jeg fly til Oslo. Jeg gleder meg til vi kommer frem, men akkurat flyturen. Hjelpemeg. Jeg kommer til å drømme om flystyrt og død i natt. Helt sikkert!  Og på søndag skal jeg fly tilbake. Jeg må utnytte dagene i Oslo til det fulle så jeg glemmer ut alt som heter flyskrekk.

* Vi fikk lekser i DAG og de skal være ferdig til I MORGEN. Vi som pleier å ha minst en uke på oss? Hvorfor ble de samme lærererene mye strengere i tiende klasse?

* På tirsdag skal vi ta sprøyte. Jeg skippet 9ende klasse sprøyta, for jeg turte ikke ta den. Helt seriøst! Huff. Jeg hater sprøyter. I tredje klasse tok vi en poliosprøyte, er det den samme man tar i tiende? Jeg ble syk av stivkrampesprøyta. Jeg tror jeg gråter av frykt hver gang vi skal ta sprøyte. Hvorfor finnes det sykdommer????? Jeg dør!

* På mandag om under to uker skal vi på klassetur til PARIS. Jeg grugleder  meg. Selfølgelig gruer jeg meg til flyturen(e), men jeg gleder meg så sinnsykt til Frankrikeee! Vi skal til Euro-disney, se på alt som er verdt og se, og så skal vi fly tilbake......

Hva liker du minst og gjøre?

Sangtimer

pointI dag begynte jeg endelig med sangtimer. Jeg har gått i kor ogsånn, men jeg tror sangtimer blir mer utfordrende og gøy enn koret. For i korte sang vi mest sanger om gud og jesus, mens i dag fikk jeg utdelt Gabriellas sång. Jeg bleglad! Jeg bare elsker sangen, den er så utrolig nydelig.

Ellers hadde vi samfunnsfag (huff), engelsk, tysk og gym i dag. I gymmen var vi bare 8 stykker, fordi resten av klassen skulle ha spansk! Egentlg var det ganske gøy, vi hadde kanonball i 45 minutter, og jeg ble bare tatt to ganger. Hiha! Jeg er god. Nå sitter jeg og ser på Totally Spies(herregud, jeg ELSKET det før), mens jeg venter på Home and Away.

Ser du på home and away? Liker du og synge?

comenius21aprilkveld026
Bilde fra når jeg sang på Comenius kvelden

vildekristin
Les mer i arkivet » September 2009 » August 2009 » Juli 2009
hits